Welkom bij Casa Tartufo!

Benvenuti a Casa Tartufo!

Welcome to Casa Tartufo!

Welkom bij Casa Tartufo!

Casa Tartufo_uitzicht

Benvenuti a Casa Tartufo!

  1. Nederlands
  2. English

Reserveer direct

Kies je type appartement / arrangement

Check in*

  jouw selectie     bezetOK

Check out*

  jouw selectie     bezetOK

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnumer

Email *

Aantal personen*

Casa Tartufo heeft een nieuwe receptie!

Gastvrijheid staat bij Casa Tartufo hoog in het vaandel en daarom hebben wij de afgelopen tijd hard gewerkt aan het realiseren van een eigen en aparte receptie. Zo kunnen wij onze gasten nóg beter welkom heten.

Vanuit onze receptie voorzien wij onze gasten van alle informatie over onze casa vacanze en de ‘things to do’  in de regio. Daarnaast hebben we heerlijk ijs in de koeling als de zon je even teveel wordt.

 

Trouwen op Casa Tartufo

Met het schitterende uitzicht dat we hier in Le Marche hebben en zo ook de prachtige omgeving van Casa Tartufo zijn we er heilig van overtuigd dat onze locatie ideaal is voor het vieren van een bruiloft. En zeg nou zelf: trouwen in het altijd romantische Italië, wie wil dat nou niet? Vandaar dat wij vanuit Casa Tartufo dan ook een bijzonder ‘trouw arrangement’ aanbieden, met alle ingrediënten die ervoor zorgen om deze onvergetelijke dag van nog meer magie te voorzien.

Ben je op zoek naar een indrukwekkend mooie en sfeervolle plek voor het geven van het ‘ja-woord’ in Italië? Dan is Casa Tartufo zeker het overwegen waard. Kijk voor meer informatie even op onze arrangementen pagina.

 

Casa Tartufo_pizza

Pizza’s uit eigen oven!

Wist je dat je op Casa Tartufo ook kunt genieten van vers gebakken pizza’s? Wij beschikken namelijk over een eigen Italiaanse, op hout gestookte pizzaoven! Als een ware pizzabakker zorgt Benjamin ervoor dat ook de inwendige mens op Casa Tartufo wordt verwend. Een stukje puur Italiaanse traditie, dat het verblijf op onze locatie extra bijzonder maakt. Bij mooi weer eten we de pizza’s buiten op het terras en als het even wat kouder is, eten we gewoon gezellig binnen in ons eigen ‘restaurant’.