Casa Tartufo_camping_slider

Genieten in de natuur...

Casa Tartufo_camping_slider

op onze rustieke kleine camping!

Casa Tartufo biedt ruimte...

Optimaal comfort...

En een schitterend uitzicht...!

  1. Nederlands
  2. English

Reserveer direct

Kies je type appartement / arrangement

Check in*

  jouw selectie     bezetOK

Check out*

  jouw selectie     bezetOK

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnumer

Email *

Aantal personen*

Kleine Camping

Het hele bos rondom Casa Tartufo is officieel truffel gebied. Een gedeelte hiervan hebben we ingericht voor misschien wel de meest sfeervolle en comfortabele kleine camping in Le Marche. De  20 campingplaatsen zijn door de bebossing voorzien van schaduw, een welkome verkoeling voor zo nu en dan hevig brandende Italiaanse zomerzon. Als een van de weinigen biedt onze kleine camping in Le Marche ook ruimte aan caravans en campers.

Onze kleine camping in Le Marche is vergelijkbaar met een ‘boerencamping’, ecocamping of natuurcamping, maar daarnaast is het een locatie wat een prachtig panoramisch vergezicht heeft, waar u kunt relaxen en kunt genieten van rust, ruimte en stilte. En voor zover de verkoeling van de bomen niet volstaat, beschikt Casa Tartufo ook over een ruim zwembad.

Het sanitair-gebouw (op ongeveer 20 meter afstand) is voorzien van 2 toiletten, 2 douches, 2 wastafels en 2 afwasbakken. Verder is in deze ruimte ook een wasmachine aanwezig. Ieder kampeerplaats is voorzien van elektriciteit.

U kunt desgewenst genieten van een overheerlijk ontbijt of een picknick bij de tent, caravan of camper verzorgd door onze broodjes-service!

Safari tenten: overnachten in stijl op onze sfeervolle kleine camping in Le Marche!

Voor wie het kamperen met enige vorm van luxe wil combineren, beschikt Casa Tartufo over bijzonder stijlvolle en compleet ingerichte 4/5-persoons Safari tenten. Voor meer informatie hierover kunt u HIER klikken.