Casa Tartufo_camping_slider

Kamperen in Le Marche...

Casa Tartufo_camping_slider

Van puur natuur...

tot luxe safari tenten...

Een schitterend uitzicht...

Genieten voor jong en oud!

  1. Nederlands
  2. English

Reserveer direct

Kies je type appartement / arrangement

Check in*

  jouw selectie     bezetOK

Check out*

  jouw selectie     bezetOK

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnumer

Email *

Aantal personen*

Kamperen

Casa Tartufo

Casa Tartufo

Liefhebbers die graag letterlijk in de Italiaanse natuur willen overnachten, beschikt Casa Tartufo over een mini camping die ruimte biedt aan zes kampeerplekken, welke midden in het door ons gecultiveerde truffel gebied zijn ingericht. Dit betekent dus ook dat je het kamperen in Le Marche doorbrengt onder de kenmerkende eikenbomen uit de streek. Niet alleen bijzonder mooi, maar ook erg praktisch. De eikenbomen voorzien de kampeerplaatsen in de zomer namelijk van de broodnodige schaduw.

De mini camping van Casa Tartufo is kleinschalig van opzet en behoudt daardoor zijn gemoedelijke sfeer. Er is voldoende ruimte voor iedereen en het is nooit te druk. De camping is gelegen op een hoogte van 586 meter, waardoor het panoramische uitzicht over de velden en heuvels van Le Marche tot aan de Adriatische kust werkelijk schitterend is. Een meer ‘puur natuur’ gevoel zul je tijdens het kamperen in Italië niet snel beleven. Daar komt ook nog eens bij dat onze camping over het algemeen als een echte ‘eco camping’ is ingericht.

Aangrenzend aan ons complex, en dus ook de camping, begint direct het bos, waar men uitgebreid kunt wandelen of fietsen. En voor wie tijdens het kamperen van een Italiaanse picknick of ontbijt bij de tent wil genieten, kan gebruik maken van de dagelijks vers brood service van Casa Tartufo!

Van alle gemakken voorzien

Het sanitair-gebouw (op ongeveer 20 meter afstand van de camping) is voorzien van twee toiletten (inclusief invalide toilet), twee douches en twee wastafels. In deze ruimte bevindt zich ook een wasmachine. Iedere kampeerplaats is voorzien van elektriciteit.

Onze mini camping is overigens ook (als een van de weinige) toegankelijk voor campers, caravans en vouwwagens (verharde weg tot aan de camping) en alle kampeerplaatsen zijn voorzien van (10 amp) stroom.

Kamperen in Le Marche met extra comfort

Geniet je liever van iets meer luxe tijdens het kamperen? In dat geval bieden onze safari tenten een ideale uitkomst. De safari tenten staan verscholen in het eerder genoemde bos en bieden privacy en uitzicht over de typische Italiaanse landerijen en dorpjes van Le Marche.