Casa Tartufo_home_slider

Welkom bij Casa Tartufo!

Benvenuti a Casa Tartufo!

Casa Tartufo_achterkant appartement

Welcome to Casa Tartufo!

Casa Tartufo_uitzicht

Benvenuti a Casa Tartufo!

  1. Nederlands
  2. English

Activiteiten

Een verblijf op Casa Tartufo biedt voor ieder wat wils. Zo kun je niet alleen genieten van een stuk rust en ontspanning, ook is het mogelijk om deel te nemen aan een aantal leuke activiteiten voor jong en oud. Van vers gebakken pizza’s tot mountainbiken door de heuvels van Le Marche, Casa Tartufo is van alle markten thuis. En heb je graag een andere wens? Laat het ons dan gerust weten! 

Onze activiteiten

Casa Tartufo_pizzaVers gebakken pizza’s uit eigen oven

Wist je dat je op Casa Tartufo ook kunt genieten van vers gebakken pizza’s? Wij beschikken namelijk over een eigen originele Italiaanse hout gestookte pizzaoven! Als een ware pizzabakker zorgt Benjamin ervoor dat ook de inwendige mens op Casa Tartufo wordt verwend. Een stukje puur Italiaanse traditie, dat het verblijf op onze locatie extra bijzonder maakt.

Regelmatig worden er pizza avonden georganiseerd, gezellig met z’n allen eten aan lange tafels op een Italiaanse manier!

 
 
Casa Tartufo_activiteiten_wandelenWandelen in de omgeving

We hebben een professionele wandelgids in de arm genomen om de mooiste plekjes te ontdekken van het (nog veel te onbekende) prachtige Le Marche. Onze gids brengt onze gasten op de mooiste plekken, waarbij zal worden genoten van een adembenemend uitzicht en prachtige flora en fauna. De gids spreekt uitstekend Engels. Afhankelijk van de groepssamenstelling zal gekeken worden welke routes er gewandeld gaan worden.

 
 

zwavel_02Een bezoek aan de zwavelmijnen

Casa Tartufo bevindt zich in een gebied waar vroeger zwavel werd gewonnen. Sinds 2015 is er een gedeelte van deze zwavelmijnen gerestaureerd en toegankelijk gemaakt voor publiek. Iedere maandagmiddag wordt er onder begeleiding van een Nederlandse gids een rondleiding gegeven.

 

 

glitter_02Leuk voor jong en oud: glitter tattoos!

Iedere zondag is er voor de liefhebber de mogelijkheid om een glitter tattoo te laten zetten! 

 
 

 
 

Casa Tartufo_activiteiten_mountainbikenMountainbiken of racefietsen door de heuvels van Le Marche

Vanuit onze locatie wordt er twee keer per week een mountainbike c.q. racefietstocht georganiseerd. Je gaat samen onder professionele (Nederlandse) begeleiding op pad. De tochten worden aangepast op ieder niveau. De mountainbike kan ook worden gehuurd en is het dus geen vereiste deze bij je te hebben.
 

 

Meer weten of deelnemen?

Wil je graag meer weten over een specifieke activiteit? Neem dan even contact met ons op.
Het reserveren of opgave voor deelname aan een activiteit kan gedurende het verblijf.